Aanbevelingen

Djai van Nieuwenhoven, Eigenaar / Interim Recruiter van Djai Recruitment 

Met zijn jarenlange expertise op ICT-recruitmentgebied zie je dat Bert van Berkel van PCI in staat is om vanuit zijn netwerk profielen te vinden die anderen nooit zouden vinden. Hij is een succesvol invuller van menig schaarse functie, zoals (Pre)Sales, Projectmanagers, SDM’s, Architecten, ervaren Engineers, etc. Draagt kandidaten aan die al succesvol zijn in hun carrière en die alleen tot een overstap te bewegen zijn als functie en bedrijf in markt juist gepositioneerd zijn. Daar hamert hij dan ook voortdurend op. Bij Bert is afspraak is afspraak en door zijn enthousiasme en drive geeft hij niet snel op. Naast het feit dat Bert een vrolijke, enthousiaste en vriendelijke vent is doet Bert net dat stapje harder, wat hem daardoor succesvol maakt.

Marco van Buuren, IT Manager | Projectmanager | Productie & Logistiek | ERP 

Ik werk al jarenlang samen met Bert van Berkel van PCI. Steeds weer weet hij precies de juist kandidaat aan te bieden voor een vacature waar eerder tientallen cv's en een aantal gesprekken met kandidaten van andere bureaus niet voor een de juiste match zorgden. Bert heeft haarfijn door welke persoon past bij de hands-on cultuur, die er nu eenmaal is bij de handel en de industrie. Geen kandidaten, die in hokjes zitten maar personen die goed communiceren en van aanpakken houden. Bedankt Bert voor meer dan 12 jaar samenwerking!

Max Kattekamp, Freelance Senior Adviseur Systeembeheer bij Vitens

Ik ben begin 2009 via een collega in aanraking met PCI Consultants. In verband met onder andere gezinsuitbreiding, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in of rond Utrecht. Bert heeft mij drie mogelijk passende opties voorgelegd. Bij alle drie ben ik op gesprek ben geweest. Het is uiteindelijk GLS Netherlands geworden. Ideaal, want het bedrijf is vlak bij mijn huis en de functie bied de mogelijkheden om mezelf te verder te kunnen ontplooien. Om deze match tot stand te brengen heeft Bert beide partijen geënthousiasmeerd, verder heeft hij de expertise in huis om een match te maken niet alleen op basis van de eerder opgedane ervaringen maar ook op het persoonlijk vlak. Voorts heeft hij de onderhandelingen professioneel afgehandeld, zowel naar mijn oude werkgever, mijn nieuwe werkgever, en mij persoonlijk zodat mijn overgang soepel kon verlopen. Goed werk!

Tim Meewezen, General Manager bij Novius, Business Transformation 

Bert heeft snel een scherp beeld van het gezochte profiel, heeft makkelijk toegang tot veel kandidaten en is als geen ander in staat om te oordelen over de mate waarin kandidaten op het profiel aansluiten. Daarbij let hij niet alleen op persoonlijke kwaliteiten zoals kennis, vaardigheden en ervaring maar hij weet ook heel goed in te schatten of een kandidaat goed in de cultuur past. Een door Bert aangebrachte kandidaat nodig ik altijd voor een gesprek uit en ik word nooit teleurgesteld!